Módszer     Alkalmazási területek     Kapcsolat     Magamról     Vélemények     Linkek
 

. Vélemények .


Írja meg véleményét!

Név:
E-mail:
Vélemény:


vélemény 1.  

Kedves Erika!
Nagyon köszönöm Neked, hogy életem egyik legnehezebb időszakában megismertettél a Neurofeedback tréninggel. Párom elvesztése után nemcsak a gyásszal, hanem az utána következő depresszióval is meg kellett küzdenem.
A tréning segítségével azt éreztem, hogy újra élni kezdek. Elsőbb segített az alvásomon, jobb lett a közérzetem, a későbbiekben pozitív érzelmi töltetet kaptam. Ebben nemcsak a családom erősített meg, hanem a munkahelyemen dolgozó kollégáim is, akiktől nagyon sok szeretetet, biztatást, támogatást kaptam. A tréning előrehaladtával munkámat pontosabban, koncentráltabban tudtam végezni, teherbírásom is megnőtt.
Erika! Hálás szívvel gondolok rád, hogy gyógyszerek nélkül, a tréning segítségével visszataláltam a nagybetűs ÉLETBE!
Köszönettel: Tünde

 
vélemény 2.  

Én is csak megerősíteni tudom az előttem szóló hölgy véleményét.
Az általános iskola második osztályába jár gyermekem, ahonnan heti két alkalommal járunk a tréningre. Neki figyelem koncentrációs problémái voltak, órán könnyen elkalandozott a figyelme, nem tudta, hol tartanak, amikor felszólították, rövid ideig volt leköthető egy- egy témában. Itthon is hasonlókat tapasztaltam, mindent el kellett mondani többször, és amellett, hogy jeles tanuló, nagyon nehezen ment az itthoni lecke írás is.
Kb. tíz tizenöt alkalom után én magam is változást észleltem itthon is, valamint mindkét tanító néni kérdezősködésem nélkül jelezte, hogy jelentős pozitív változást érzékelnek gyermekemen. Odafigyel, nem kell rászólogatni, sokat jelentkezik, nem unatkozik, hanem örömmel van jelen az órákon. Figyelme kitartóbb, kevesebb hibával dolgozik mind matematikából, mind pedig írásból.
Nem tett csodát ez a tréning, csak segített megoldani egy olyan problémát, amire nehezen találtunk volna magunktól megoldást.
Köszönjük: Anett

 
vélemény 3.  

Kedves Erika!
Köszönöm, hogy találkoztam veled :) !
Lányom most 10 éves, diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás, figyelemzavaros és szorongó, amire szorongáscsökkentő gyógyszert is szedünk.Jártunk korábban fejlesztésre a szentesi Nevelési Tanácsadóba is, és fejlesztőpedagógushoz. Mindkét mozgásterápia használt, de közben a többi gyerkőc már fényév távolságra jutott Annától.
Végső kétségbeesésemben a fejlesztőpedagógusom talált rá a neten erre a terápára, amiről semmit se hallottunk korábban. Próbáljuk meg alapon kezdtünk bele.
A 10 alkalomra a családon belül már jól láthatóak voltak a pozitív jelek: jó hangulatú, vidám mosolygós lány várt otthon a mindig morcos, kötözködő, ingerlékeny gyerek helyett. Hazafelé a terápia után folyamatosan csacsogott, mesélt a suliról kérdezés nélkül is. Elkezdett olvasni mindent, újságot, könyvet és láttam, hogy érti is, élvezi is a történeteket. A barátnőivel lecsökkentek a konfliktusok és szeret iskolába menni. Minden téren nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb ember.
Az iskolában a változást lassabban vették észre, sok gyerek között nem olyan szembetűnő. Most már a tanító néni is elismeri, hogy nyugodt, figyel és együttműködik.
Mindez nekem , mint anyának hatalmas ajándék, mert kaptam egy teljesen átlagos kiskamaszt, aki mindenben olyan, mint a többi! Ezt csak az a szülő tudja igazán értékelni, aki ismeri azt az érzést, hogy csak az enyém nem tudja, csak az enyém marad le...
40.óránál tartunk most és bizakodom!
Nóra

 
vélemény 4.  

A gyermekemnél figyelemzavart állapítottak meg. Aminek következménye egyrészt a tudásánál gyengébb eredmények az iskolában és gyakori /heti 2-4x/ erős fejfájás amin gyakran a gyógyszer is alig segített. Mi 2011 szeptemberében kezdtük a tréninget. A fejfájás kb. november környékétől gyakorlatilag elmúlt. Most már a jegyek is javultak, a tanárok is dicsérik a kisfiamat. Örülünk, hogy lehetőségünk van a tréningben részt venni. A kisfiam külön szereti a neurofeedback tréninget!
Külön megköszönöm Erikának, hogy Dávid Vele dolgozhat!
Köszönettel: Edit

 
vélemény 5.  

Szia Erika!
Cs. Anna anyukája vagyok. Annyit emlegettünk az idők folyamán, hogy írjak neked a fejleményekről. Emlékszel, mindig kétkedő voltam azzal kapcsolatban mennyire maradandó a változás, amit Te hoztál létre Annában (persze Daniban is ). Nos..:) Maradandó és folyamatosan tovább fejlődő :)! Olyan, mint amikor megtanítasz egy kismadarat repülni, és egy idő után átrepüli az óceánt is:)
Konkrétan úgy kezdődött, hogy a nevelési tanácsadóban megkérdezték mi a csudát keresünk itt ??? A diszlexiát megállapították, de a helyesírási feladatnál nem vétett csak 2-3 hibát, amit magam is nehezen hittem, de láttam. Felmentést kapott németből, amit a tanárokkal egyeztetve nem tartottunk be és a gyerek 3-as lett! Az 5. osztályt könnyebben vette, mint az előtte lévő 4-et, több sikerélményt könyvelhettünk el. Az átlaga 4-es lett, és még június elején is bírta a sulit, nem volt kimerülve. Rákapott az olvasásra!!! Ez a legnagyobb örömem -tudod mennyire szeretek olvasni - szenvedéllyel olvasta a Szent Johanna Gimi sorozat mind a 9 +1 kötetét, majd a Hűvösvölgyi suli ikreit (2 kötet), két pöttyös könyvet ... Gondolhatod ! :) Az én diszlexiásom az osztályban az egyedüli, aki ennyi könyvet önszántából befalt :) Azt a hatást, amit ennyi olvasás okozott nála, most maga mondja: jobban tud figyelni az órán, jobban megjegyzi a hallottakat. Természetesen matekból a gyenge csoportban van és segítségre van szüksége, de megy neki -és ez a lényeg. Nagylány lett. Minden tekintetben :) Nagyobb, mint én, komolyabb , fogyózott így csinosabb ...a kiskacsából hattyú lesz .Természetesen kamasz. Visszabeszél, ahogy a nagykönyvben meg van írva és lázad - de mer lázadni és higgadtan veszi tudomásul, ha én ideges vagyok. Ha tudnád Erika mennyit emlegetünk !! :) Nos, ezért írtam meg, hogy tudd !:) A módszered nagyon hatásos, és a gépezet egy idő után önállóan is működik .Nagyon köszönjük !! Remélem még sok ilyen sikeres fejlődésen átesett gyerkőcöd lesz !!!
Minden jót kívánunk Neked!
T. Nóra és családja

 
 

 
Neurofeedback Csongrád neurofeedback-csongrad.hu webdesign: Kate Twa © (twa.kate[at]gmail.com)